Ne demek?

Wiki Article

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin harika şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Yangına dayanıklı bapların sundurma kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap baplar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu kadar ahşap bapnın nanay olması için fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını varlıkımızın önemli bir parçbeyı haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın yönetmeliğinde söylem edildiği üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Kapıların tabiatıyla kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Başkaca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak muayene edilmesi ve alışverişlevsel yapısının korunması da dirimsel önem taşır.

Yangın yahut ivedili manzara vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi muhtevain Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Bu nedenle daha ali bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında dulda sağlamlamaz ve bu nedenle henüz sakıt bir fiyata sahiptir.

Bu üzere yerlerde belirttiğimiz üzere sessiz yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate tuzakınarak lüzumlu skorda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

     Yangın Yangın Merdiveni Kapısı Bapsı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara gereğince, yangın merdivenleri kemiksiz misil sahaı 150 metrekare’den zait ve ansızın okkalı karşıı olan umumi binalarda, defa adeti 4’ten bir tomar olan bütün kuruluşlaşmalarda yangın merdiveni konstrüksiyonlması zorunlu kılınmıştır.

Bu proje, baştan sona yönetmeliğe onat şekilde planlanır. Ardından itfaiye izinını alarak imalat çalışmalemlerine çıbanlıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada henüz emniyetli bir saha yaratmaya imkân teşhisyoruz. Bizimle çabucak iletişime geçerek hizmetimizle ilişkin detaylı bili alabilirsiniz.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin ancak bulunmuş olduğu kuruluşnın karınerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek kurtarma yolları olarak kullanımını sağlamaktadır. 

Report this wiki page